Poortdagen van augustus

Published on 2 August 2020 at 19:33

Hier zijn de Poortdagen van augustus 2020. 

 

Het heelal bestaat uit veel planeten sterren en verschillende lagen....

Poortdagen zijn dagen waarop de lagen tussen het heelal en de aarde op zijn kleinst zijn. Alles om ons heen in de wereld én het universum is in beweging. Beweging is energie en trilling, je kunt het zien als een soort onzichtbare golven. Net zoals de mobiel die je gebruikt zonder snoer. Op Poort dagen komen die trillingen in het universum dichterbij te staan. Nu staan er bij mij en Hoog gevoelige mensen extra antennes uit, meer dan bij andere mensen. Ik pik meer op van de onzichtbare golven dan niet hoog gevoelige mensen.

Dus als die golven dichterbij komen heeft dat extra effect. Ik merkt dat, ik vaak nog gevoeliger is én dat mijn intuïtie( binnenste binnen) sterker is op deze dagen. Eigenlijk wordt je gevoel versterkt. Soms is dat fijn en soms ook lastig. 

 

De maand augustus is een maand met veel veranderingen en openbaringen. Zoals je ziet zijn de data totaal anders dan we normaal hebben. Er zit iedere keer 5 dagen tussen. Op 3 aug is het Volle Maan en op 8 aug. is er een leeuwenpoort die er voor zorgt dat er veel beweging is.

Tip van mij: Blijf zo dicht mogelijk bij jezelf En wees lief voor jezelf. 

 

De poortdagen zijn: (zet ze in je agenda)

 

3 Aug.

 

8 Aug.

 

13 Aug.

 

18 Aug.

 

23 Aug.

 

28 Aug.

Add comment

Comments

There are no comments yet.